FOX Sports 2 dit weekeinde voor alle Ziggo-abonnees

Kabelaar Ziggo stelt zaterdag 16 mei en zondag 17 mei het betaalkanaal FOX Sports 2 open voor alle digitale kabelabonnees. Ziggo heeft haar abonnees eerder deze maand middels een nieuwsbrief foutieve informatie gecommuniceerd en stelt als “goedmakertje” het betaalkanaal het gehele weekeinde beschikbaar voor alle abonnees.

“In de Ziggo nieuwsbrief van mei hebben we een foutje gemaakt. We schreven dat je in juni en juli gratis naar alle FOX Sports kanalen kunt kijken. Die actie was alleen bedoeld voor de abonnees die al FOX Sports Eredivisie of International hebben. Stom van ons en een welgemeend sorry is daarom op zijn plaats.”, aldus Hans Blom, directeur Consumentenmarkt van Ziggo.

Door het openstellen van het betaalkanaal FOX Sports 2 aan alle digitale abonnees kunnen de Ziggo-kijkers naar volgende wedstrijden kijken uit de Engelse Premier League en Italiaanse Serie A:

Op zaterdag 16 mei:
Southampton – Aston Villa
Sunderland – Leicester City
Liverpool – Crystal Palace
Sampdoria – Lazio Roma

Op zondag 17 mei:
Swansea City – Manchester City
Manchester United – Arsenal
AS Roma – Udinese

FOX Sports 2 is te zien via kanaal 422 en ook het Eventkanaal (kanaal 999) wordt voorzien van het signaal van FOX Sports 2.