Freez FM verder onder de naam Radio 8FM

De regionale commerciële radiozender Freez FM is per vandaag omgedoopt tot Radio 8FM. Samen met Radio Royaal in de Randstad en het huidige Radio 8FM in Noord-Brabant gaan de drie regionale commerciële radiozenders verder onder de naam Radio 8FM.

Freez FM en Radio Royaal

Freez FM, actief in Noord en Noord-Oost Nederland, gaat per vandaag verder onder de naam Radio 8 FM. Radio Royaal, actief in de Randstad, volgt per 1 januari. In eerste instantie was het de bedoeling op Radio Royaal op 4 januari om te bouwen tot Radio 8FM. Deze datum is nu een aantal dagen naar voren gehaald.

Luisteraar merkt er weinig van

Voor de luisteraar van Radio Royaal zal de naamswijziging naar Radio 8FM verder weinig verandering met zich meebrengen aldus Perry Oerlemans van Radio Royaal: “Het zijn drie verschillende radiozenders, gericht op de eigen regio met eigen DJ’s waarbij de radiozenders alle drie dezelfde naam hebben en hun eigen ideeën over de uitwerking van het format houden.”

Oerlemans: “Het uitgangspunt van het format is “classic hits” maar de radiozenders kunnen daar hun eigen draai aan geven”. Voorlopig is het niet de bedoeling dat radioprogramma’s die nu te horen zijn op Radio Royaal ook in andere delen van Nederland te horen zullen zijn.

De drie radiozenders gaan voornamelijk een samenwerking aan op het gebied van marketing en commerciële activiteiten. De website van Radio 8 FM voor Noord- en Oost Nederland is te vinden via: http://www.radio8fmnoord.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.