Fresh FM en ADO Den Haag verlengen sponsorcontract

De regionale commerciële radiozender Fresh FM heeft haar sponsorcontract met de voetbalclub ADO Den Haag onlangs met 1 jaar verlengd. Fresh FM zal het komende seizoen radiocommercials voor de voetbalclub gaan uitzenden. Fresh FM heeft een groot reclamebord in het voetbalstadion
van ADO Den Haag.

Groot bereik

Peter Berg (Commercieel Manager ADO Den Haag) is zeer te spreken over de de samenwerking met Fresh FM: ‘Wij zijn ontzettend blij dat een radiozender met zo’n groot bereik in  onze regio zich langer wil binden aan onze club’.

ADO Den Haag wereldwijd in het nieuws

Bij de start van de voetbalcompetitie kwam ADO Den Haag meteen uitgebreid in het nieuws dankzij een opvallend doelpunt van de keeper van ADO Den Haag. afgelopen dinsdag. De goal van keeper Martin Hansen is inmiddels op de Facebookpagina van FOX Sports al ruim miljoenen keren bekeken en op Twitter is ‘Martin Hansen’ dagen na de wedstrijd nog “trending topic”.

Internationale pers

Maar niet alleen de Nederlandse pers schonk aandacht aan de bijzondere goal. Martin Hansen, héroe por un día. (Martin Hansen, held voor een dag), kopte de Spaanse sportkrant Marca op hun eigen site. Ook sportkranten als L’ Equipe en La Gazzetta dello Sport hebben een filmpje van de goal op hun site en sociale media gezet, net als het Amerikaanse ESPN, dat zo’n 13 miljoen Facebookvolgers heeft. ESPN schreef de volgende tekst bij de video: ‘The Dutch league’s Martin Hansen scored a goal. As a goalie. Behind his back. What?’ Ook bekende mensen uit de sportwereld zoals Gary Lineker (4 miljoen Twitter volgers) en Gerard Pique (11 miljoen volgers) hebben de video gedeeld via hun eigen Twitteraccount.

Persvoorlichter ADO Den Haag vertrekt

Vandaag is bekend geworden dat Nathalie Nuiten vertrekt als persvoorlichter bij ADO Den Haag. Nuiten was zeven jaar lang de woordvoerder van de club. Officieel stopt ze per 1 september, maar deze vrijdag is al haar laatste werkdag. Haar taken worden voorlopig waargenomen door Ruud Mansveld, manager Communicatie, Marketing en Merchandise bij ADO.

Goal van Martin Hansen (ADO Den Haag):

Commentaar tijdens de goal van Martin Hansen op Omroep West:

https://soundcloud.com/omroep-west-1/radioverslag-bij-de-2-2-van-martin-hansen-tijdens-ado-den-haag-psv

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.