GLORY 59 Amsterdam met Rico Verhoeven live op Veronica

Vanavond, zaterdag 29 september, is vanaf 20.00 uur GLORY 59 vanuit Amsterdam te zien op Veronica. Tijdens dit evenement zal onder andere Rico Verhoeven in de ring staan.

Amsterdam

GLORY 59 wordt zaterdagavond gehouden in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. De hele avond zullen er diverse kickboks-wedstrijden worden gehouden in de ‘arena’ met als absoluut hoogtepunt de strijd om de wereldtitel zwaargewicht.

Rico Verhoeven

Er vinden die avond maar liefst twee titelgevechten plaats. Wereldkampioen zwaargewicht Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven is de headliner van het evenement in Amsterdam. Rico Verhoeven wordt uitgedaagd door de Braziliaan Guto Inocente.

Robin van Roosmalen

Ook de onbetwiste verdergewichtkoning Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen keert terug in de ring voor een titelgevecht. Robin van Roosmalen neemt het op tegen interim-kampioen ‘The Professor’ etchpanomrung Kiatmookao in de co-headliner van het evenement.

Kickboksen

GLORY is een internationale, professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, muay thai, taekwondo en traditioneel boksen.

Remy Bonjasky

Het kickboksevenement is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op Veronica en wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. De analyses vinden plaats samen met Remy Bonjasky.

Veronica

Televisiezender Veronica heeft sinds enige maanden de uitzendrechten van GLORY overgenomen van Ziggo Sport. Vandaag is het eerste grote evenement dat op prime-time wordt uitgezonden op de televisiezender van John de Mol.