Heppie View Tour gaat naar zendmast Goes

Alticom stelt op 4 en 5 juli aanstaande haar mediatoren in Goes (Zeeland) open voor het grote publiek. In samenwerking met Stichting Heppie wordt de Heppie View Tour op deze dagen georganiseerd in Goes.

Voor 10 euro per persoon kan de bezoeker genieten van het mooie uitzicht. Een unieke kans, want normaal gesproken zijn de zendtorens niet toegankelijk voor publiek. De zendmast in Goes is ruim 130 meter hoog. De bezoekers zullen op ongeveer 80 meter kunnen genieten van het uitzicht.

In de loop van dit jaar zullen nog een aantal torens opengaan voor het publiek waaronder Hilversum en Lelystad. De openstelling van de Alticom-mediatoren in Hilversum op 5 en 6 september valt samen met het evenement de Open Studio Dagen. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Heppie. Tickets zijn binnenkort te bestellen via heppieview.nl.

Speciaal voor kinderen die het even moeilijker hebben organiseert Stichting Heppie het hele jaar door vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Jaarlijks ontvangt Heppie dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers ruim 1700 kinderen.