Internet-storing bij Ziggo, problemen met e-mail bij Caiway

Diverse telecomproviders kampen momenteel met storingen. In Noord-Holland hebben veel Ziggo-klanten last van een Internet-storing. Aanbieder Caiway kampt sinds donderdagmiddag met een grote storing in haar e-mail-dienst.

Ziggo

In een groot deel van de provincie Noord-Holland ervaren inwoners problemen met de internetverbinding via Ziggo aldus de regionale omroep NH. Volgens de omroep kunnen veel klanten van de aanbieder ook al de hele dag geen gebruik maken van hun vaste telefoonverbinding.

Duur onduidelijk

Waar de storing door wordt veroorzaakt en hoe lang het nog zal duren, is volgens een woordvoerder van Ziggo onbekend. Televisiekijken lijkt vooralsnog wel mogelijk te zijn in het getroffen gebied. Vanuit andere regio’s worden geen grote problemen gemeld met de dienstverlening van de provider.

Caiway

Sinds donderdagmiddag kunnen klanten van Caiway geen e-mails meer zenden of ontvangen. Wie via webmail probeert zijn e-mail te bekijken krijgt op de server zelfs een geheel lege mailbox te zien. Er is sprake van een grote storing in het mailsysteem, aldus de streekomroep WOS uit het Westland.

Caiway laat aan de omroep weten er vanuit te gaan dat de storing waarschijnlijk rond het middaguur, maar in ieder geval in de loop van vrijdag is opgelost en dat geen e-mails verloren zijn gegaan.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.