Joe breidt uit met twee themazenders op DAB+ in Vlaanderen

Radiozender Joe is nu ook met de themazenders Joe 90’s en Joe Easy te horen in de digitale ether (DAB+) in Vlaanderen. De beide radiozenders zijn vandaag toegevoegd aan het digitale aanbod in de ether in Vlaanderen.

Uitbreiding

Naast Joe 90’s en Joe Easy waren al de radiozender Joe zelf en de digitale themazenders Joe 70’s en Joe 80’s te horen via DAB+ in Vlaanderen. Medialaan is in Vlaanderen daarnaast actief met de radiozender Qmusic. Ook deze radiozender heeft onlangs haar aanbod via DAB+ uitgebreid met twee radiozenders: Q Foute Radio en Q Summer.

Norkring

De nieuwe themazenders van Joe zijn te beluisteren via het nieuwe DAB+-netwerk van netwerkexploitant Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen. Momenteel zijn via het pakket van Norkring dat uitzendt op kanaal 5A en 5D in Vlaanderen de radiozenders Qmusic Foute Radio, Q Summer, NRJ Vlaanderen, StadsRadio Vlaanderen, RTBF MIX en One World Radio te horen. One World Radio is tot en met eind augustus te beluisteren via DAB+.

Luisteren

Joe 90’s en Joe Easy zijn in delen van Zuid-Nederland ook te ontvangen via de digitale ether via de kanalen 5A en/of 5D. Daarnaast is de radiozender samen met diverse andere themazenders van Joe te beluisteren via Internet.

In Nederland is overigens ook radiozender Joe te beluisteren. De radiozender is als digitale themazender van Qmusic te beluisteren via Internet.

Sociale media: