Jubileumeditie Kermis FM landelijk uitgezonden op tv

tvkijkenTijdens de Tilburgse Kermis zijn de live-uitzendingen en items van de multimediale zender Kermis FM Teevee te zien en beluisteren op het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 13) en UPC (kanaal 14) en via 101TV , de themazender van de publieke omroep.

Kermis FM zendt tijdens de Tilburgse Kermis, één van de grootste evenementen van Nederland, 24 uur per dag uit via radio, tv en internet. De uitzendingen starten op vrijdag 19 juli om 16:00 uur. Het openingsweekend en ook Roze Maandag worden rechtstreeks op Ziggo kanaal 13 en UPC kanaal 14 uitgezonden. 101TV (Ziggo kanaal 133, UPC kanaal 117 en KPN kanaal 314) zendt ook Roze Maandag integraal uit en brengt de overige tien dagen van de Tilburgse kermis diverse items van het station. Lokaal is Kermis FM te zien via Omroep Tilburg en natuurlijk is alles ook te volgen op de website van Kermis FM.

“Als digitale aanbieder willen we een zo breed mogelijke doorsnede van evenementen in Nederland bieden. Natuurlijk kunnen we dan de Tilburgse Kermis niet overslaan. Wij zien het als een extra dienst aan onze kijkers”, zegt William Linders, Director Content bij UPC.

Kermis FM streeft er vanaf het begin al naar om een lokaal station met landelijke uitstraling te zijn. “Deze samenwerking met Ziggo en UPC brengt ons weer een stap dichterbij”, zegt Arno Leblanc, voorzitter van de Stichting Kermis FM. “De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid in onze berichtgeving. Ik ben blij dat grote partijen als Ziggo en UPC dat ook inzien. Door deze samenwerking kunnen in een klap 3,3 miljoen huishoudens met een digitale aansluiting meegenieten van de Tilburgse Kermis. Dat is waar we het voor doen: de mensen thuis laten ervaren hoe leuk dit gigantische evenement is.” (persbericht / meer informatie via: http://kermisfm.nl/ )