Lokale omroep Pijnacker-Nootdorp komt met ‘Paprika Tasty Radio’

Feel Good Radio, de lokale omroep voor onder andere de gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft een nieuwe radiozender gelanceerd: Paprika – Tasty Radio.

Top van de tuinbouw

Samen met het Westland en Lansingerland vormt Pijnacker-Nootdorp de top van de glastuinbouw, niet alleen in Nederland, maar over heel de wereld. De tuinbouwsector is daarnaast ook de belangrijkste werkgever van de Zuid-Hollandse gemeente.

Paprika Tasty Radio

Feel Good Radio, de lokale publieke radiozender van Pijnacker-Nootdorp, lanceert daarom een tweede radiokanaal dat volledig gericht is op de tuinbouwsector met alles over teelt, smaak en gezondheid met muziek tussen 90s, 00s en hits van nu. De radiozender krijgt ook een naam mee die alles te maken heeft met de tuinbouw: Paprika – Tasty Radio.

Greentech

De zender gaat maandag 20 juni officieel van start. De zender is deze week echter al live aanwezig bij het grote internationale tuinbouwbeurs van Greentech met dagelijkse live uitzendingen.

Internet en Ziggo

Tasty Radio is momenteel alleen nog te ontvangen via Internet en de speciale Paprika-app. De verwachting is dat de radiozender binnenkort ook te horen is via het digitale radiopakket van kabelaar Ziggo in de regio Haaglanden.

Erwin van der Bliek

Onder andere DJ Erwin van der Bliek krijgt een programma op Paprika – Tasty Radio. Meer informatie over de radiozender is te vinden op de website. http://www.tastyradio.nl/

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.