Lokale omroepen Voorne-Putten werken samen

afstandsbedieningRegionale televisie krijgt vaste voet aan de grond op Voorne-Putten. Vorig jaar zochten Omroep Voorne (Hellevoetsluis) en SmartRTV (Spijkenisse) toenadering tot elkaar wat resulteerde in het gezamenlijke televisiekanaal 0181tv. De radio- en televisiestudio van Omroep Voorne zit sinds enkele jaren in het Kunstencentrum De nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan.

Met de opening afgelopen zaterdag van de SmartRTV-studio is nu ook een grote stap gezet richting een gezamenlijk radiokanaal.Realisatie van deze radiozender voor Voorne-Putten zal zeker een jaar vergen, maar de wil om goede programma’s te maken voor een breed publiek is er. SmartRTV in Spijkenisse is gevestigd aan De Zoom 15. 

Zeven dagen per week0181tv zendt 24 uur per dag een actuele kabelkrant uit met daarin nieuws, sportuitslagen en informatie. Sinds 1 mei brengt 0181tv dagelijks ook videoreportages. Elke twee uur, vanaf 10.00 tot 24.00 uur. Met de techniek van nu kunnen SmartRTV en Omroep Voorne ook rechtstreekse radio- en tv-uitzendingen verzorgen. 

Meer informatie: http://www.0181.tv/