Luistercijfers: Qmusic blijft best beluisterde radiozender

In de luisterperiode augustus-september 2022 is Qmusic wederom de best beluisterde radiozender in Nederland. Dit blijkt uit de luistercijfers over deze meetperiode die vandaag zijn gepubliceerd Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO).

Top 3

Qmusic behaalt in deze meetperiode een marktaandeel van 12,1 procent. Dit is 0,4 procent lager dan het marktaandeel van de vorige meetperiode. NPO Radio 2 heeft in deze meetperiode een marktaandeel van 11,7 procent (-0,3 procent). Radio 10 heeft een marktaandeel van 10,2 procent. (+0,3 procent)

Meting

De rapportage is gebaseerd op een landelijk representatieve steekproef van 8.573 respondenten van 10 jaar en ouder. De gemiddelde luistertijd is in deze periode 2 uur en 17 minuten per dag (vorige periode: 2 uur en 17 minuten) .De gemiddelde luistertijd van de luisteraars is 4 uur en 0 minuten (vorige periode: 4 uur en 4 minuten).

De rapportage over de meetperiode september-oktober 2022 wordt op dinsdag 22 november bekend gemaakt. Luistercijfers over vorige meetperioden vind je hier.

Alle marktaandelen op een rij: