Nieuwe app voor Talpa’s on demand-dienst KIJK

KIJK, de on demand dienst van mediabedrijf Talpa, heeft een nieuwe app gelanceerd voor smartphones en tablet. De nieuwe versie is zowel beschikbaar op Apple’s iOS als Google Playstore.

Nieuwe functionaliteiten

In de app zijn een aantal functionaliteiten verbeterd en daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Volgens KIJK is “de hele app van de grond af aan opnieuw opgebouwd”. Zo biedt de nieuwe app de mogelijkheid om zogenaamde kanalen te bekijken waarin speciaal voor de gebruiker geselecteerde programma’s te zien zijn. Daarnaast zijn de kijklijst en het streamen naar de Chromecast verbeterd.

Wie al een account had bij KIJK komt er wel achter dat de kijklijst en kijkgeschiedenis niet zijn meegenomen naar de nieuwe versie van de app. Voor Apple-gebruikers is de app alleen nog beschikbaar voor apparaten met iOS10 of hoger.

Aanbod

Via KIJK zijn programma’s terug te zien van de televisiezenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9. Daarnaast is het mogelijk om via de app aanvullende content van programma’s te bekijken en live te kijken naar sportevenementen zoals de UEFA Champions League en UFC.

Populair

Volgens onderzoek van GFK had KIJK in augustus een bereik van 15,1 procent in Nederland. Hiermee is het volgens het onderzoeksbureau de sterkste stijger van de tv-aanbieders ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder.

Meer informatie via kijk.nl