NPO 3FM maakt nieuwe programmering bekend

De nieuwe programmering voor NPO 3FM is vandaag bekend gemaakt. Ivo van Breukelen gaat de nieuwe middagshow presenteren.

Ivo van Breukelen

Ivo van Breukelen is vanaf 1 november iedere werkdag van 13.00 tot 16.00 uur te horen met zijn nieuwe middagprogramma op 3FM. Het middagduo (16-19 uur) is ook gevormd met de komst van Nellie Benner, zij presenteert de show samen met Barend van Deelen vanaf 3 oktober met de naam Barend en Benner.

Jaimy de Ruijter keert terug bij de publieke omroep en komt het dj-team versterken in de avond. Hij is ook vanaf 3 oktober te horen van 19.00 tot 21.00 uur. Ook Vincent Reinders, Veronica van Hoogdalem en Justin Verkijk zijn binnenkort te horen op 3FM.

Avond

Jaimy de Ruijter trapt de avond af van 19.00 tot 21.00 uur op maandag tot en met donderdag. Olivier Bakker en Jamie Reuter nemen het stokje op vrijdag over. Gevolgd door 3voor12 Radio op maandag tot en met donderdag. Vanaf maandag 18 september presenteren de nieuwe gezichten Vincent Reinders en Veronica van Hoogdalem ‘Wat Anders’, een genre-overstijgend programma van Omroep ZWART dat veel aandacht zal besteden aan beatsculture. Justin Verkijk presenteert vanaf 1 januari op 3FM.

“Team compleet”

Menno de Boer, zendermanager 3FM: “Verdieping met een eigen geluid bieden en daarnaast toegankelijk zijn voor een groter publiek is de missie van 3FM. Met deze radiotalenten is ons team compleet. Zowel Ivo, Jaimy, Justin, Nellie, Veronica als Vincent voegen stuk voor stuk iets unieks toe aan de programmering. Rob en Wijnand brengen dat unieke geluid vanaf maandag 12 september met de nieuwe ochtendshow, ook daar kijk ik heel erg naar uit.

De hele programmering vind je hier.