NPO Radio 2 tijdens Pasen in teken van Album2Daagse

NPO Radio 2 staat beide paasdagen in het teken van de Album2Daagse. Zondag 31 maart en maandag 1 april zijn bekende en minder bekendere songs te horen van de beste albums ooit gemaakt.

Twee tracks van een album

De dj’s draaien telkens twee tracks van een album: een nummer dat een grote hit is geweest en een onbekendere song die tot de verbeelding spreekt. Met natuurlijk werk van het legendarische album Rumours van Fleetwood Mac, maar ook verrassende titels van bijvoorbeeld Harry Styles en Taylor Swift. Naast Thriller van Michael Jackson, dat veel hits telt, muziek van echte albumartiesten zoals Pink Floyd en Led Zeppelin. Luisteraars kunnen via de NPO Radio 2-app hun favoriete albumtracks doorgeven. Van Anouk tot Aretha Franklin, van Coldplay tot Tina Turner, van Dire Straits tot Acda en De Munnik.

“Ten voeten uit”

De Album2Daagse is NPO Radio 2 ten voeten uit: steengoede muziek uit verschillende decennia, waarbij klassiekers worden afgewisseld met onbekendere parels die niet of nauwelijks te horen zijn op de radio. Onze dj’s trakteren de luisteraars beide paasdagen op een bijzonder en gevarieerd muziekpakket”, zegt Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2.

Meer informatie vind je hier. Luisteren kan via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.