NTR presenteert ook dit jaar ‘Top 2000 a gogo’

Vanaf vanavond is er weer een nieuwe serie ‘Top 2000 a gogo’ te zien bij de NTR op NPO 3. In de eerste aflevering blikt het programma terug op de beste kerstitems uit de afgelopen jaren Top 2000 a gogo. Het programma wordt gelijktijdig uitgezonden met de Top 2000 op NPO Radio 2.

Artiesten

Op tweede kerstdag start het programma met zes gloednieuwe afleveringen. Te gast aan de bar in het Top 2000 café zijn Kenny B, Richard Groenendijk, Frits Wester, Evelien de Bruin, Achmed Akkabi, Antoinette Hertsenberg, Rob Stenders, Eva van de Wijdeven, Jesse Klaver, Remy Bonjasky, Eric Corton en Dave von Raven. Ook de lijstduwers laten van zich horen: Humberto Tan, Monic Hendrickx, Irene Moors, Filemon Wesselink, Diederik Samsom en Paul de Munnik.

Al 14 jaar lang laat de Top 2000 a gogo tussen kerst en oud & nieuw zes avonden achter elkaar haar licht schijnen op de lijst der lijsten van NPO Radio 2. De complete popgeschiedenis passeert de revue. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt diverse bijzondere gasten in het Top 2000 café. En zijn muzikale steun en toeverlaat Leo Blokhuis diept elk jaar opmerkelijke verhalen uit de popgeschiedenis op. Uiteraard zit de serie vol met videoclips, reportages en mooie verhalen aan de stamtafel.

Best of Top 2000 a gogo

Aan de vooravond van een gloednieuwe serie van zes afleveringen presenteren Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis vanavond, vrijdag 25 december, de hoogtepunten uit alle jaren van het muziekprogramma. Dit jaar komen de mooiste, grappigste en ontroerendste kerstfragmenten voorbij. De heren blikken terug op de reportages over Merry Christmas everybody van Slade en Sylvia’s mother van Dr. Hook, Leo geeft een mooie les over een kerstlied en we zien de leukste kerstquizfragmenten. De uitzending is vanavond te zien om 19.30 uur op NPO3. Vanaf 26 december tot en met 31 december zijn nieuwe afleveringen te zien van Top 2000 a gogo. De uitzendingen zijn elke avond om 19.30 uur
te zien op NPO 3.

Concert

De Top 2000 wordt op televisie feestelijk en swingend afgesloten op oudejaarsavond met het concert de Helden van de Top 2000, gepresenteerd door Gerard Ekdom en Gijs Staverman. Het evenement is een nieuw concert waar Nederlandse artiesten de beste nummers van hun eigen muzikale helden spelen. Marco Borsato, Jett Rebel, VanVelzen, Frank Boeijen en DI-RECT spelen nummers van wereldsterren als Queen, U2, The Beatles, Prince, The Police en The Rolling Stones. De uitzending begint om 23.45 uur op NPO 3

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.