ONS is ‘Zender van de Maand’ bij KPN in september

In september is nostalgiezender ONS Zender van de Maand bij KPN. Deze maand kunnen niet alleen kijkers met een pluspakket, maar álle KPN-klanten met Interactieve Televisie via kanaal 42 kijken naar de vele nostalgische en historische programma’s die ONS te bieden heeft.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

ONS

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Wordt U al Geholpen?, The Flying Doctors en The Onedin Line. ONS is beschikbaar voor ca. 5 miljoen huishoudens. Bij aanbieder Ziggo is de zender zelfs te zien in het digitale basispakket.

KPN

Normaal gesproken is ONS te zien op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Gedurende de gehele maand september zijn de programma’s van ONS echter te zien voor alle KPN kijkers via kanaal 42. In september zijn onder andere de series ‘Keeping Up Appearances’, Pride & Prejudice’ en ‘You Rang M’Lord?’ te zien via de zender.

Meer over de programmering via de website van ONS.