Radio- en televisiezenders komen met eigen hitteplan

Diverse radio- en televisiezenders spelen in op de aanstaande hittegolf in Nederland. Zo komen onder andere Slam!, Sky Radio en Qmusic met een aangepaste programmering vanwege de hitte.

Hitteplan

De temperaturen lopen in Nederland de komende dagen nog verder op en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft zelfs het hitteplan in heel Nederland actief gemaakt. Ook diverse radio- en televisiezenders spelen in op de hitte en komen met een aangepaste programmering.

Qmusic

Bij radiozender Qmusic treedt vanaf woensdag het Q-hitteplan in werking. Vanaf woensdag is de Top 500 van de Zomer weer te horen bij Qmusic. “Met deze tracks willen we je graag verkoeling brengen de komende dagen. De lijst met al je favoriete zomerhits hoor je op woensdag en donderdag van 6.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 6.00 tot 19.00 uur.” Op Internet is 24 uur per dag Qmusic Summer te horen. Een overzicht van alle online themazenders van Qmusic vind je hier.

Sky Radio

Ook radiozender Sky Radio speelt in op het warme weer in Nederland. Tot en met donderdag zijn er non-stop zomerhits uit de Summer Top 500 te horen op de non-stop radiozender. Online is 24 uur per dag Sky Radio Summerhits te horen. Een overzicht van de themazenders van Sky Radio vind je hier.

Slam!

Ook radiozender Slam! komt met een speciale programmering voor de hitte: Slam! Hitteplan. Iedere middag tussen 12:00 en 13:00 uur hoor je een uur lang zomerhits in de mix. Elke middag tussen 17.30 uur en 18.00 uur is in het programma van Jordi Warners een zomerse liveset te horen. Een overzicht van de sets deze week vind je hier.

RTV Oost

Regionale omroep RTV Oost uit Overijssel zendt de komende dagen ‘Afkoel TV’ uit. Afkoel TV is een tijdelijk, online kanaal waar 24 uur per dag superkoude beelden uit de provincie Overijssel te zien zijn. Je kan het kanaal hier bekijken.

Sociale media: