Samenwerking tussen Traffic Radio en Coastline FM

De online radiozender Traffic Radio en Coastline FM gaan per 4 juni een samenwerking aan. Vanaf die datum zal de ochtendshow van Traffic Radio, met Rick van Velthuysen, elke werkdag te horen zijn op Coastline FM.

FM en straks DAB+

Coastline FM is een regionale commerciële radiozender die uitzendt in de kop van Noord-Holland via FM (96.0 MHz) en binnenkort DAB+ (kanaal 9D). De radiozender verkreeg eind vorig jaar dit frequentiepakket van Agentschap Telecom. 

De uitzendingen via de FM zijn al enige tijd te horen maar zullen aanstaande zaterdag officieel van start gaan.

Traffic Radio LIVE!

Door de samenwerking is de ochtendshow van Traffic Radio voortaan ook in de kop van Noord-Holland in de ether te beluisteren. Elke filedag brengen Rick van Velthuysen en sidekick Rene Visschers van 7:00 tot 9:00 uur een live verslag van de ochtendspits op Traffic Radio in het programma Traffic Radio LIVE!

“Oldskool in de ether”

Rick van Velthuysen: “Radio is voor mij al jaren positief epidemisch en ik werk daarom maar wat graag de verdere verspreiding van mijn ochtendshow in de hand. Nu dan weer lekker oldskool in de ether, in een groot gedeelte van Noord-Holland en zeker met de komst van de zomer zit ik maar wat graag langs de Coastline”.

Hoe de rest van de programmering van de radiozender er per 2 juni aanstaande uit gaat zien is nog niet duidelijk.