SKP breidt digitale tv-pakket uit met XITE HD, Spike HD en Comedy Central Extra

Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) heeft het aanbod televisiezenders in haar digitale televisie-aanbod per 1 augustus verder uitgebreid. XITE, Spike en Comedy Central Extra zijn toegevoegd aan het aanbod.

XITE

De muziekzender XITE is per 1 augustus in HD-kwaliteit te zien op kanaal 25 van het digitale basispakket. XITE komt in de plaats van Regio TV Info Thuis, waarvan het programma-aanbod onvoldoende aansloot bij de inwoners van Pijnacker.

Spike

Spike is in HD-kwaliteit te vinden op kanaal 142 van het basispakket. Spike is volgens SKP “grensverleggend, ambitieus en met verhalen waar je je ogen niet vanaf kan houden. Een eigenzinnige zender met rauw entertainment. Het aanbod wordt continu aangevuld met nieuwe, exclusieve series, bestaande uit een mix van reality, entertainment en live sport.”

Comedy Central Extra

Nieuw op kanaal 198 (premiumpakket) is Comedy Central Extra, waar de echte comedy pro’s hun tanden op kunnen stukbijten. Waar Comedy Central zich richt op entertainment met een humoristische twist, laat deze zender humor zien waar je op moet kauwen. De dagelijkse actualiteit is een van de belangrijkste pijlers van de zender, met The Daily Show en The Colbert Report. Het premiumpakket kost € 9,50 per maand en bevat 35 tv-zenders extra.

Sociale media: