T-Mobile opent aanval op KPN en VodafoneZiggo

T-Mobile introduceert vandaag een nieuw product waarbij onbeperkt mobiel internet gecombineerd kan worden met vast Internet voor in totaal 50 euro. Hiermee wil het bedrijf de concurrentie aangaan met zogenaamde 4-in-1-aanbieders als VodafoneZiggo en KPN.

“Offensief”

T-Mobile wil het aantal klanten dat gebruikmaakt van een gecombineerd (mobiel & vast) abonnement fors laten toenemen. Daarom start de provider vandaag een offensief waarbij de klant Unlimited voor mobiel kan combineren met het snelste vaste internet van T-Mobile dat op zijn adres beschikbaar is. Dit kan oplopen tot een snelheid van 1Gb/s wanneer gebruik kan worden gemaakt van het eigen glasvezelnetwerk. Het aanbod van de Uit en Thuis combinatie kent de laagste prijs in Nederland: 50 euro per maand.

Glasvezel

Op 1,1 miljoen huisadressen waar T-Mobile haar diensten via het eigen glasvezelnetwerk aanbiedt kan nu al gebruik worden gemaakt van een internetabonnement met een snelheid van 1Gbit/s.

Problemen

Het bedrijf komt vandaag niet alleen in het nieuws met haar nieuwe product. Bestaande klanten van T-Mobile klagen over trage internetverbindingen. Volgens website Tweakers.net heeft de vertraging te maken met het feit dat al het Internetverkeer bij aanbieder sinds eind vorige week via Duitsland wordt gerouteerd. T-Mobile claimt dat een klein aantal klanten problemen heeft. De aanpassingen treffen echter al het internet van de provider, waardoor alle klanten ermee te maken hebben.