Vernieuwd FOX Sports 1 gratis voor klanten KPN Interactieve Televisie

Vanaf vandaag ontvangen alle klanten van KPN met Interactieve Televisie een vernieuwde FOX Sports 1-zender op kanaal 14 met een selectie van FOX Sports-programma’s en met live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Deze zender is gratis te zien voor alle iTV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort.

Programma’s

Het nieuwe kanaal van FOX Sports is een selectie van de programma’s uit het sportaanbod van de zenders van FOX Sports. Op vrijdag trapt FOX Sports 1 het weekend af met een schakelkanaal met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga. Zowel zaterdagavond als zondagmiddag kan er op FOX Sports 1 gekeken worden naar live Eredivisievoetbal.

Ook het TOTO KNVB Bekertoernooi en de UEFA Europa League zijn vanaf de eerste ronde tot en met de finale te volgen op FOX Sports 1. Met iedere KNVB Bekerronde zijn er live wedstrijden op zowel dinsdag, woensdag als donderdag te zien.

Tevens zijn er op elke speeldag samenvattingen te zien van alle KNVB Bekerwedstrijden. Ook brengt FOX Sports 1 op maandagavond 20.00 uur een live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Dagelijks is er het laatste nieuws in FOX Sports Vandaag, Club TV, documentaires over alle clubs en hun helden en actuele opinie in Voetbalpraat.

“Verheugd”

We zijn enorm verheugd om onze klanten deze unieke sportzender met een fantastisch aanbod van Nederlands voetbal aan te kunnen bieden”, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN voor de consumentenmarkt. “Dat past in ons streven om onze klanten de beste tv-content aan te bieden”.

FOX Sports duurder

Klanten van KPN die momenteel een abonnement hebben op FOX Sports Eredivisie zijn straks duurder uit. De betaalde zenders FOX Sports 2 en 3 worden met de internationale sportzenders FOX Sports 4, 5 en 6 samengevoegd tot één zenderpakket. Dit pakket is beschikbaar voor 12,99 per maand, en gratis voor klanten met KPN Compleet.

Momenteel kost FOX Sports Eredivisie nog 9,99 euro per maand. “Alle klanten met betaalde zenders worden geïnformeerd door KPN en daarna overgezet naar het nieuwe pakket met alle betaalde FOX Sports zenders. Vanaf 5 september is voor dit pakket de nieuwe prijs van 12,99 van toepassing.”, aldus KPN.