Viaplay breidt sportaanbod uit met meer autosport

Naast het Formule 1-pakket zal Viaplay komend seizoen races tonen uit de DTM, Ferrari Challenge en de24 uur durende langeafstandsrace op de Nürburgring.

“Verheugd”

Rune Knudsen, SVP Sports Continental Europe & Baltics: “We zijn verheugd om ons portfolio van autosportrechten in Nederland uit te breiden met deze spannende nieuwe aanwinsten. De toevoeging van de DTM-serie, met een Nederlandse coureur, maakt het nog specialer. Naast de DTM zullen er vele geweldige raceseries en evenementen beschikbaar zijn voor onze abonnees, met als absoluut hoogtepunt de 24 uur op de legendarische Nürburgring Nordschleife. Meer dan 200 teams zullen strijden om de eer op deze beroemde baan. Onze kijkers zullen blij zijn met de wereldklasse autosportactie die ze live kunnen ervaren op Viaplay.”

Aanbod

De nieuwe autosportrechten van Viaplay in Nederland omvatten de volgende series: DTM, ADAC GT Masters, ADAC GT4 Germany, GP Confidential, FastZone, Ferrari Challenge, 24 uur Nürburgring, Formula Regional, Formula 4 Italy, FIA Truck Racing en Porsche Camera Cup Germany. Het aanbod omvat meerdere races op het beroemde circuit van Zandvoort en veel Nederlandse coureurs, waarmee Viaplay voortbouwt op zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt.