Televisiezender VICELAND nu ook te zien bij aanbieder Tele2

VICELAND, de tv-zender van VICE, is vanaf vandaag ook te zien bij Tele2 op kanaal 18. Met deze stap heeft VICELAND vrijwel volledige distributie in Nederland.

“Breed aanbod”

Met VICELAND als toevoeging kunnen Tele2 abonnees nu een breed aanbod aan internationale en lokale programma’s bekijken die een ongefilterde blik bieden op hedendaagse thema’s als eten, sport, crime en reizen. Zo zijn op VICELAND exclusief de kickbokswedstrijden van Enfusion te zien, een organisatie die jong talent een podium biedt’, aldus VICE in een persbericht.

Door de komst van VICELAND op voorkeuze 18 bij Tele2 veranderen een aantal andere televisiezenders van voorkeurspositie.

Gestart bij Ziggo

Televisiezender VICELAND ging op 1 maart 2017 exclusief van start via aanbieder Ziggo. De zender die zich op vooral jonge mensen die steeds minder televisie kijken (16-39 jarigen) en is bekend van haar website waarin ze op een onafhankelijke en originele, maar wel journalistieke wijze zowel maatschappelijke als typische jongerenonderwerpen uit de hele wereld aandacht geeft. Daarbij komt ook muziek, eten, kunst, seks, drugs, mode, film, sport en technologie aan de orde.

Sinds juni vorig jaar is de zender ook te zien via CAIWAY. Sinds juli van dit jaar is de televisiezender ook te zien bij KPN en T-Mobile.

Videoland

Een gedeelte van het aanbod van VICE is ook te zien via de streamingdienst Videoland. Het gaat om documentaires als ‘Tokyayo’, ‘Noisey Brussel’, ‘Christina Curry – In Real Life’, ‘Rico Verhoeven – Vader, Vechtmachine en Wereldkampioen’, ‘Too young to die’ en ‘Ajax- Feyenoord, Achter de rivaliteit’. Daarnaast zijn er zes afleveringen te zien van de serie The Therapist.

Sociale media:

https://twitter.com/vicelandnl/status/1057926492762619904