Voetbal: Nederland – IJsland live bij NOS op radio, televisie en Internet

Vanavond zendt de NOS de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland live uit op radio, televisie en Internet. Het is de eerste wedstrijd van ‘Oranje” met Danny Blind als bondscoach.

Belangrijke wedstrijden

In Groep A van de EK-kwalificatiecyclus staat Nederland derde. Tsjechië en IJsland staan boven ons land, dat Turkije net voor blijft op de ranglijst. Vanavond staat de belangrijke wedstrijd tegen IJsland op het programma die wordt gespeeld in de Amsterdam Arena. Zondag moet Oranje een uitwedstrijd spelen tegen Turkije.

NPO 3 en NOS.nl

Presentator Tom Egbers krijgt op NPO 3 voor de analyse gezelschap van Bert van Marwijk en Youri Mulder. Het commentaar bij de beelden van het treffen met IJsland is van commentator Frank Snoeks. De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS. De uitzending op NPO3 en NOS.nl begint vanavond om 20.00 uur. De aftrap is om 20.45 uur.

NOS Langs de Lijn

Voor NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 vormt Jack van Gelder een duo met Arno Vermeulen. Jack van Gelder is zondag voor 300e en laatste keer te horen bij NOS Langs de Lijn als voetbalcommentator van een interlandwedstrijd van het Nederlands elftal. Hij vormt die zondag op NOS Langs de Lijn een duo met Jeroen Elshoff. De extra uitzending van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 is te horen van 20.00 tot 23.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.