Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Oefenwedstrijd Nederland-Peru live op radio en televisie

Vanavond speelt het Nederlands elftal een oefenwedstrijd tegen Peru. Deze wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Laatste test

Deze oefenwedstrijd is de laatste test in aanloop naar de Nations League, waarin het Nederlands elftal twee keer tegen Frankrijk en Duitsland speelt. Drie dagen na Nederland – Peru staat in Stade de France het eerste duel met Frankrijk op het programma.

Afscheidsduel

Het duel met Peru betekent ook het afscheidsduel van Wesley Sneijder, die in februari afscheid nam als international van het Nederlands elftal. Vanavond wordt in de Johan Cruijff ArenA zijn afscheidsduel dus gespeeld tegen Peru. De wedstrijd begint om 20.45 uur en is live te volgen op radio en televisie.

NPO 1

De wedstrijd Nederland-Peru is live te volgen via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur en de wedstrijd zelf dus om 20.45 uur. Via de website van de NOS is de wedstrijd ook live te volgen.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.