Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Voetbal: Oranje Leeuwinnen – Noord-Ierland live op Veronica

De kwalificatiewedstrijd voor het WK tussen de Oranje Leeuwinnen en Noord-Ierland is vanavond live te volgen op Veronica. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Vierde wedstrijd

Voor de Oranje Leeuwinnen is het duel met Noord-Ierland de vierde wedstrijd in de WK-kwalificatiecampagne. Van de eerste drie wedstrijden werden er twee gewonnen en een gelijkgespeeld en daarmee staan de Oranjevrouwen bovenaan in de poule.

Toeschouwers

Een recordaantal toeschouwers is vrijdag in het Philips Stadion in Eindhoven aanwezig bij de WK-kwalificatiewedstrijd van de Nederlandse voetbalsters tegen Noord-Ierland. Volgens de KNVB zijn er al bijna 30.000 kaarten verkocht. Voor wie er niet bij kan zijn wordt de wedstrijd ook live uitgezonden op televisie.

Veronica

De wedstrijd tussen Oranje en Noord-Ierland is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.35 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender.

Radio

Op de radio is de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Noord-Ierland te volgen via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Afscheid

Oud-internationals Angela Christ, Marlous Pieëte, Renée Slegers en Sylvia Smit krijgen vanavond in het Philips Stadion een officieel afscheid voorafgaand aan de WK-kwalificatiewedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Noord-Ierland.

Sociale media: