(C) Mediamagazine

WK Darts uitgebreid te volgen via Viaplay

Het WK Darts is dit jaar uitgebreid te volgen via Viaplay. Het toernooi in Alexandra Palace te Londen wordt gehouden van 15 december 2023 tot en met 3 januari 2024.

31e editie

Het ‘Paddy Power’ PDC World Darts Championship 2024 is de 31ste editie van het World Darts Championship, dat georganiseerd wordt door de Professional Darts Corporation (PDC). Het toernooi begint vrijdag 15 december en wordt traditiegetrouw gehouden in het Alexandra Palace te Londen. De finale wordt gespeeld op 3 januari 2024.

Darters

Aan het WK Darts van dartsbond PDC doen bekende darters mee zoals Michael van Gerwen, Dimitri Van den Bergh, Rob Cross, Raymond van Barneveld, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Peter Wright mee. Natuurlijk is ook regerend wereldkampion Michael Smith van de partij. Er wordt dit toernooi maar liefst 2.5 miljoen pond aan prijzengeld uitgekeerd.

Viaplay

Sinds vorig jaar heeft streamingsdienst Viaplay de rechten om de toernooien van de PDC uit te zenden in Nederland. De streamingdienst zendt alle wedstrijden live uit: het gaat hierbij om zowel de middagsessies als de avondsessies. In Vlaanderen wordt het toernooi uitgezonden door de Vlaamse commerciële televisiezender VTM 2.

Meer informatie via deze pagina.