Ziggo breidt gigabit-internet uit naar Dordrecht en Tilburg

Ruim 148.000 huishoudens en bedrijfspanden in Tilburg en Dordrecht zijn vandaag aangesloten op de snelste internetverbinding van Ziggo. In de loop van 2022 biedt VodafoneZiggo alle klanten toegang tot een downloadsnelheid van maximaal 1 Gbps via het bestaande netwerk.

Klaar voor de toekomst

De uitrol van supersnel internet in Nederland past geheel binnen VodafoneZiggo’s ambitie om Nederland klaar te maken voor de digitale toekomst“, aldus Jeroen Hoencamp, CEO VodafoneZiggo: “Onder de noemer GigaNet, het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo, investeren we jaarlijks honderden miljoenen in een stabiel, innovatief en veilig netwerk. ‘Gigabit zonder graven’ is daar een belangrijk onderdeel van. Dankzij al deze investeringen om ons netwerk 1 gigabit geschikt te maken, profiteren niet alleen klanten die kiezen voor de hoogste internetsnelheid. Ook alle aangesloten klanten profiteren automatisch van een snellere en stabielere netwerkverbinding zonder iets te hoeven doen.

GIGA-abonnement

De abonnementsvorm ‘GIGA’ bestaat uit: internet tot 1 Gbps download en 50 Mbps upload, het meest uitgebreide tv-zenderpakket via de interactieve Mediabox Next, Movies & Series XL (Home of HBO), Ziggo Sport, Ziggo GO-app en een vaste telefoonaansluiting.

Meer informatie via de website van de aanbieder.