Ziggo: Film1 en Ziggo Sport Totaal tijdelijk gratis te zien

De komende weekeinden trakteert Ziggo haar abonnees met digitale televisie met een gratis kijkperiode van Film1 en Ziggo Sport Totaal onder de noemer Ziggo Uitpak Weken.

Film1

Dit weekeinde (1 tot en met 3 november) zijn de filmkanalen van Film1 voor alle abonnees van de aanbieder met digitale televisie gratis te zien. Het gaat om de Film1-kanalen 101, 102, 103 en 104 voor alle klanten beschikbaar.

Vanaf vanavond, vrijdag 1 november tot en met zondag 3 november zijn op kanaal 13 (Ziggo TV) elke avond twee Film 1 Premiere-films te zien. Het gaat onder andere om de films Social Network, Robin Hood, Wildlife, Terminal, Heavy Trip en On Chesil Beach. Een overzicht van de films vind je hier.

Films en cabaret

Vanaf volgend weekeinde is er elk weekeinde “een mooie selectie films en cabaret zoals: The American, Boyhood, Herman Finkers of voor de kleintjes K3-concerten” te zien. Het aanbod is ook te volgen via Ziggo GO en een week gratis beschikbaar via Ziggo On Demand. Het aanbod vind je hier.

Ziggo Sport Totaal

De komende zes weekeinden is Ziggo Sport Totaal te zien voor alle abonnees met digitale televisie via digitale televisie (kanaal 401 t/m 406) en Ziggo GO. Elke vrijdag vanaf 12.00 uur worden de kanalen open gesteld. Het sportaanbod vind je hier. Het aanbod bestaat onder andere uit voetbal uit de Engelse Premier League en de Spaanse LaLiga, golf en Formule 1.

Vodafone

Ziggo-abonnees die ook een mobiel abonnement hebben bij provider Vodafone krijgen in de laatste week van dit jaar 10 GB extra aan data bovenop hun bestaande bundel.