Amazon Prime Video komt 15 juni met tweede seizoen van Goliath

De streamingdienst Amazon Prime Video brengt op 15 juni aanstaande het tweede seizoen van de succesvolle serie Goliath uit. Dit heeft de on-demand dienst deze week bekend gemaakt.

Succesvol

Het eerste seizoen van Goliath was succesvol. De serie heeft op de IMDB (Internet Movie Database) een waardering van 8.6. Hoofdrolspeler Billy Bob Thornton kreeg een Golden Globe voor zijn rol in de serie.

Billy Bob Thornton

Ook in dit tweede seizoen is er een hoofdrol weggelegd voor acteur Billy Bob Thornton. Hij wordt vergezeld door nieuwe vaste gezichten Mark Duplas, Morris Chestnut en Ana De La Reguara. Het tweede seizoen zal bestaan uit 8 delen die vanaf vrijdag 15 juni allemaal te zien zijn.

Billy McBride

Thornton keert terug in zijn rol als Billy McBride die, na grote winst in de Borns Tech zaak, met tegenzin terug moet naar de rechtzaal als de 16-jarige zoon van zijn vriend gearresteerd wordt voor een dubbele moord. Wanneer Billy, Patty (Nina Arianda) en het team de moord onderzoeken, ontrafelen ze een dodelijk complot in de louche onderwereld van Los Angeles waar drugs, vastgoed en politiek samenkomen.

Temidden van de race om het burgemeesterschap en de torenhoge skylines van de stad, wordt Billy opnieuw geconfronteerd met een nieuwe Goliath. Thornton won de 2017 Golden Globe voor Beste Acteur in een Dramaserie voor het eerste seizoen van Goliath. De serie is gemaakt door David E. Kelley (Ally McBeal) en Jonathan Shapiro (The Practice).

“Heel blij”

We zijn heel blij met het nieuwe seizoen van Goliath, waarin Golden Globe winnaar Billy Bob Thornton terugkeert in de hoofdrol,” zegt Jennifer Salke, (Amazon Studios). “Dit seizoen vertelt een krachtig, spannend, meerlagig verhaal dat de ruwe kant van een gebroken politiek en juridisch systeem verkent.“.

Video: