Amazon Prime Video komt met nieuwe series in maart

Streamingdienst Prime Video van Amazon brengt in de maand maart weer een aantal nieuwe series uit via haar dienst zoals The Widow, Hanna en American Gods.

The Widow

Op 1 maart zijn alle acht afleveringen van de Prime Original-serie The Widow wereldwijd in première gegaan op Prime Video. Het verhaal gaat over Georgia Wells (Kate Beckinsale) die na het overlijden van haar man Will (Matthew Le Nevez) een geïsoleerd leven leidt op het platteland van Wales. Haar leven staat volledig op z’n kop wanneer ze Will tijdens een nieuwsuitzending op televisie op de achtergrond ziet verschijnen.

Hanna

Hanna gaat op 29 maart in première op Amazon Prime Video. Opgegroeid in complete isolatie in de verlaten bossen van Oost-Europa, heeft de 15 jaar oude Hanna (Esmé Creed-Miles) haar gehele jonge leven getraind om te vechten tegen degene die jagen op haar en haar vader die huursoldaat is, Erik Heller (Joel Kinnaman). De survival skills van Hanna worden op de proef gesteld als ze worden ontdekt door de CIA agent Marissa Wiegler. Het eerste achtdelige seizoen, gebaseerd op de geprezen film uit 2011, Hanna, is geschreven door David Farr, die mee heeft geschreven aan de originele film.

American Gods

Prime Original-serie, American Gods, komt terug voor een tweede seizoen op 11 maart met wekelijks nieuwe afleveringen. Met in de hoofdrol Ricky Whitle (The 100, Nappily Ever After) als Shadow Moon en Ian McShane (“Deadwood”, John Wick) als Mr. Wednesday. American Gods is een gebaseerd op de bestseller van Neil Gaiman over een oorlog tussen de Oude en de Nieuwe Goden: de traditionele goden met mythologische achtergrond verliezen constant volgers aan een nieuwe groep goden die de moderne samenleving van geld, technologie, media, bekende mensen en drugs beter reflecteren.

Prime Video

Prime Video-gebruikers in Nederland kunnen zoeken in hun eigen taal en hebben toegang tot populaire shows met Nederlandse ondertiteling of gesproken in de taal. Klanten hebben toegang Amazon Original-series zoals Tom Clancy’s Jack Ryan, The Man In The High Castle, The Marvelous Mrs. Maisel en The Grand Tour en exclusive TV-series zoals American Gods, Preacher en Mr Robot.

Deze en nog veel meer programma’s zijn op elk moment te bekijken via de Amazon Prime Video-app voor smartphone, tablet, Apple TV, smart-tv en Playstation.

Video: