Bekerfinale PSV-Ajax live te volgen via radio en tv

De finale van de TOTO KNVB Beker tussen PSV en Ajax is zondag live te volgen via radio en televisie.

Finale

De bekerfinale van de KNVB Beker wordt traditiegetrouw gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd begint om 18.00 uur en is te volgen via radio en televisie.

FOX

De wedstrijd is vanaf 18.00 uur te zien via FOX. Deze zender is te zien in bij veel aanbieders van digitale televisie in het basispakket. De voorbeschouwing op FOX begint rond 16.00 uur. De televisiezender is te zien bij Ziggo op kanaal 11, KPN kanaal 16 en T-Mobile op kanaal 13. Voor een compleet overzicht van het kanaalnummer per aanbieder kan je terecht op de website van FOX.

ESPN

De finale van de TOTO KNVB Beker wordt ook uitgezonden door ESPN. De wedstrijd is te zien op het hoofdkanaal van de sportzender. Dit kanaal is bij diverse aanbieders zoals KPN, Ziggo en T-Mobile te zien in het digitale basispakket. Via het aanvullende kanaal ESPN UHD is de wedstrijd in zogenaamde UHD-kwaliteit te zien.

NPO Radio 1

Via de radio is de finale van de beker te beluisteren op NPO Radio 1. Tussen 14.00 en 21.00 uur is een extra lange uitzending te horen op de radiozender van NOS Langs de Lijn. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

Ook de regionale omroep NH zendt de bekerfinale live uit met een extra uitzending van NH Sport op NH Radio. De extra uitzending begint om 16.00 uur. “Verslaggevers Erik-Jan Brinkman en Edward Dekker laten je de sfeer rondom De Kuip meebeleven vanaf het moment dat de poorten open gaan en de spelersbus arriveert. Vanaf 18.00 uur hoor je het wedstrijdverslag en na afloop uiteraard de prijsuitreiking en reacties“, aldus de regionale omroep.

NH Radio is te beluisteren in de regio Noord-Holland via FM en DAB+, landelijk via diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.