Caiway: Compensatie e-mailstoring in vorm extra tv-pakketten

Klanten van internetprovider Caiway krijgen geen financiële compensatie voor de e-mailstoring die bijna twee weken heeft geduurd. Dit heeft het bedrijf aan haar klanten bekend gemaakt.

Compensatie

Caiway geeft een compensatie in de vorm van een vergoeding door het gratis aanbieden van de betaalzender FOX Sports Eredivisie 1 en het televisiepakket TV Plus. Klanten kunnen de pakketten vanaf vandaag, woensdag 2 november, twee weken zonder meerkosten bekijken.

Storing van bijna twee weken

De internetaanbieder kampte ruim twee weken met een omvangrijke e-mailstoring. E-mails werden door de abonnees met vertraging verstuurd en ontvangen. Ook kregen de klanten veel ongewenste e-mail binnen omdat bepaalde e-mailfilters niet goed werkten. De aanbieder heeft versneld een nieuw e-mailplatform in gebruik genomen maar ook met dit platform waren korte tijd problemen. Vorige week woensdag, 26 oktober, waren de problemen definitief opgelost.

Extra tv-pakketten

Klanten van de aanbieder hebben al een weekeinde gratis kunnen kijken naar FOX Sports Eredivisie 1 in verband met de aanhoudende problemen met de e-maildienst. Vanaf vandaag kunnen alle klanten twee weken zonder meerkosten kijken naar FOX Sports Eredivisie 1 en het extra televisiepakket TV Plus.

Kritiek

Op sociale media regent het kritiek op de compensatieregeling van de aanbieder. Klanten die al geabonneerd zijn op het TV Plus en/of FOX Sports Eredivisie 1 zeggen op deze manier geen vergoeding te krijgen voor de overlast. Een woordvoerder van Caiway laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat ze ‘zoveel mogelijk klanten’ tegemoet wilden komen met de compensatieregeling. ,,We vinden het heel vervelend, maar helaas kunnen we niet iedereen blij maken.”

Geen financiële vergoeding

De klanten van Caiway hoeven niet te rekenen op een financiële compensatie: ,,We doen niet aan financiële compensatie. Onze dienstverlening bestaat uit het aanbieden van televisie, internet en telefonie. Dat heeft de afgelopen twee weken gewoon gefunctioneerd”, aldus de zegsvrouw van de aanbieder tegenover het Algemeen Dagblad.

Tweets:

https://twitter.com/ronnymaarten/status/792812918618349568

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.