Caiway past TV-aanbod en tarieven aan

Telecombedrijf Caiway past per 1 juli haar televisieaanbod aan en voert een aantal tariefswijzigingen door. Dit bericht Caiway op haar website.

In het televisie-aanbod van Caiway worden in het basispakket (Basic TV) Disney Channel HD en Disney XD (24 uur) toegevoegd. Een aantal televisiezenders wijzigt van positie op de digitale ontvanger. In het pakket Plus TV wordt de Nederlandstalige versie toegevoegd van Eurosport 2 (SD verise) en in het pakket Extra TV wordt Disney Junior toegevoegd. Fox Sports International 6 wordt toegevoegd aan het FOX Sports International-pakket.

Caiway voert ook een aantal tariefswijzigingen door. Diverse alles-in-1-glasvezelpakketten gaan in prijs omhoog. In een aantal gevallen wordt ook de snelheid verhoogd van het pakket. Via de website https://www.caiway.nl/site/nl/applicatie/tarieven2015 is een overzicht te vinden van alle wijzgingen.

“Caiway streeft er voortdurend naar u nog beter van dienst te zijn. Om u ook in de toekomst van topkwaliteit televisie en razendsnel internet te voorzien, is het noodzakelijk een tariefsverhoging toe te passen.”, aldus Caiway op haar website.