Conference League: FC Luzern-Feyenoord live op radio en tv

Donderdagavond speelt Feyenoord in de Conference League tegen FC Luzern. De wedstrijd is live te volgen via radio en tv. Ook Vitesse speelt vanavond een wedstrijd in de Conference League

Conference League

De UEFA Europa Conference League is een nieuwe Europese voetbalbekercompetitie. Het bekertoernooi zal jaarlijks door de UEFA worden georganiseerd. Na de UEFA Champions League en de UEFA Europa League is de UEFA Europa Conference League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

FC Luzern

Feyenoord speelt donderdag in 3e kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League de eerste wedstrijd tegen en bij FC Luzern uit Zwitserland. In de vorige ronde won Feyenoord na twee wedstrijden van FC Drita uit Kosovo. Volgende week staat de return in de Rotterdamse Kuip op het programma. Mocht Feyenoord deze voorronde van de Conference League overleven, dan krijgt de ploeg van trainer Arne Slot IF Elfsborg (Zweden) of FK Velez (Bosnië) als tegenstander.

FOX

De wedstrijd FC Luzern- Feyenoord is live te volgen via de televisiezender FOX. Deze zender is bij vrijwel alle aanbieders te zien via het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien via kanaal 11 en bij KPN via kanaal 16. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur en de wedstrijd zelf om 20.30 uur.

ESPN

De wedstrijd is ook live te volgen via ESPN. ESPN is bij veel aanbieders te zien in het digitale basispakket. Bij aanbieders, zoals Ziggo, maakt de zender onderdeel uit van een aanvullend pakket.

Vitesse

Via RTL 7 is vanavond de wedstrijd Vitesse – Dundalk te volgen in de derde ronde van de Conference League. De wedstrijd begint om 19.00 uur en de voorbeschouwing op de wedstrijd om 18.30 uur.

Radio

Via de radio is de wedstrijd van Feyenoord te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Daarnaast is ook de regionale omroep Radio Rijnmond aanwezig bij de wedstrijd met een live verslag.