Conference League: wedstrijden Feyenoord en Vitesse live op radio en tv

Donderdagavond spelen Feyenoord en Vitesse hun eerste wedstrijd in de vierde ronde van de Conference League. Beide wedstrijden zijn live te volgen op radio en tv.

Conference League

De UEFA Europa Conference League is een nieuwe Europese voetbalbekercompetitie. Het bekertoernooi zal jaarlijks door de UEFA worden georganiseerd. Na de UEFA Champions League en de UEFA Europa League is de UEFA Europa Conference League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

IF Elfsborg

Feyenoord speelt donderdag in 4e kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League de eerste wedstrijd in eigen huis tegen IF Elfsborg uit Zweden. Volgende week staat de return in Zweden op het programma.

FOX

De wedstrijd Feyenoord-IF Elfsborg is live te volgen via de televisiezender FOX. Deze zender is bij vrijwel alle aanbieders te zien via het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien via kanaal 11 en bij KPN via kanaal 16. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur en de wedstrijd zelf om 20.00 uur.

ESPN

De wedstrijd is ook live te volgen via ESPN. ESPN is bij veel aanbieders te zien in het digitale basispakket. Bij aanbieders, zoals Ziggo, maakt de zender onderdeel uit van een aanvullend pakket.

Vitesse

Via ESPN (kanaal 2) is donderdagavond de wedstrijd Anderlecht – Vitesse te volgen in de vierde ronde van de Conference League. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Voor het kijken naar ESPN 2 is vaak een aanvullend abonnement nodig.

Radio

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord en Vitesse te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Daarnaast is ook de regionale omroep Radio Rijnmond aanwezig bij de wedstrijd van Feyenoord met een live verslag.

Sociale media: