(C) Mediamagazine

Darts: Twee dagen Premier League uit Rotterdam live op RTL7

Zowel vandaag als morgen wordt er gespeeld in de Premier League of Darts in Rotterdam Ahoy. De wedstrijden zijn live te volgen via RTL 7 en Internet.

Wekelijkse competitie

De Premier League of darts is een wekelijkse competitie van de dartsbond PDC. Tien darters doen mee aan de competitie waaronder twee Nederlanders: Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Naast de twee Nederlanders doen ook Peter Wright, Rob Cross, Daryl Gurney, Mensur Suljovic, James Wade, Michael Smith, Chris Dobey en Gerwyn Price mee.

Twee dagen in Rotterdam

Zowel vandaag als morgen strijkt het darts-circus neer in Nederland. In Ahoy’ Rotterdam worden twee speelronden gespeeld. Vanavond worden onder andere de wedstrijden Peter Wright – Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld – Daryl Gurney gespeeld. Morgen speelt Michael van Gerwen tegen Raymond van Barneveld. Rob Cross speelt dan tegen de Nederlander Jeffrey de Zwaan. De Zwaan vervangt de zieke Gary Anderson.

RTL 7

De wedstrijden uit de Premier League zijn live te volgen via RTL 7. Zowel vanavond als donderdagavond begint de uitzending op RTL 7 rond 19.30 uur. De eerste wedstrijden gaan rond 20.00 uur van start. De wedstrijden zijn ook live te volgen via een betaalde livestream op RTL7darts.nl en te zien via Videoland.

Sociale media: