Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV voor een plekje in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt een tweeluik tegen Beer Sheva uit Israel. Vorige week won de club uit Rotterdam in de eigen Kuip met 3-0 van de club uit Isreal. Vandaag staat de uitwedstrijd op het programma. De wedstrijd begint om 19.30 uur en is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op deze zender begint om 19.00 uur.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Beer Sheva-Feyenoord is live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 19.00 uur. Radio Rijnmond is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar tweede wedstrijd tegen Apollon uit Cyprus. Vorige week won de club uit Eindhoven met 3-0. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur en is live te volgen via SBS9.

AZ

AZ speelt vanavond haar eerste wedstrijd in een tweeluik tegen Antwerp FC. Vorige week speelde AZ in het stadion van FC Twente met 1-1 gelijk, vanavond  staat de wedstrijd in Antwerpen op het programma vanaf 19.30 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden via een livestream op veronicainside.nl.

Canvas

De wedstrijd Antwerp- AZ is ook live te volgen via VRT Canvas HD. Deze zender is bij alle aanbieders van digitale televisie te ontvangen. Het commentaar is in handen van Filip Joos.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 19.30 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.