Europa League-wedstrijden FC Twente en PSV live bij RTL7

Vandaag vindt de tweede speelronde plaats in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden van PSV en FC Twente zijn live te volgen bij RTL 7.  De Europa League-avond wordt vanuit de studio gepresenteerd door Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Vanaf 18.00 uur beginnen zij met de voorbeschouwing.

FC Twente reist af naar Zweden om daar om 19.00 uur af te trappen tegen Helsingborgs IF. De koploper uit de Eredivisie speelde in hun eerste Europa League-duel met 2 – 2 gelijk tegen Hannover 96. Het commentaar bij Helsingborgs IF – FC Twente komt van Vincent Schildkamp, Marcel Maijers is ter plaatse voor de interviews rond het veld.

Vanaf 21.00 uur speelt PSV thuis tegen Napoli, de nummer 2 uit de Italiaanse Serie A. De Eindhovenaren verloren in de eerste speelronde met 2 – 0 van Dnjepr Dnjepropetrovsk, dus de nummer 3 uit de Eredivisie moet aan de bak om niet achterop te raken in de groep. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij deze wedstrijd Aansluitend volgen de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden.

Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague

Eredivisie Live met schakelprogramma
Ook Eredivisie Live heeft aandacht voor de tweede speelronde in groepsfase in de Europa League. Op Eredivisie Live 1 zijn alle hoogtepunten in het schakelprogramma te zien. Analisten Maaskant, Bruggink en Ooijer houden alle velden weer voor je in de gaten en Erik Meijer is als razende reporter aanwezig bij PSV-Napoli! 

Andere wedstrijden op Eredivisie Live
19:00 uur: Panathinaikos-Tottenham Hotspur, Eredivisie Live 2
19:00 uur: Videoton-Sporting Portugal, Eredivisie Live 3
19:00 uur: FC Basel-KRC Genk, Eredivisie Live 4
21:05 uur: Borussia Mönchengladbach-Fenerbahçe, Eredivisie Live 2
21:05 uur: Liverpool-Udinese, Eredivisie Live 3
21:05 uur: Newcastle United-Bordeaux, Eredivisie Live 4