F1 TV Pro komt ook beschikbaar in Nederland

De dienst F1 TV Pro komt ook beschikbaar in Nederland. Met de dienst kunnen Formule 1-liefhebbers onder andere live kijken naar Formule 1-races.

Ziggo Sport

De app wordt in Nederland in samenwerking met Ziggo Sport op de markt gebracht. Vandaag maakte Ziggo Sport bekend ook de komende drie seizoen de Formule 1-races live te gaan uitzenden op televisie. Liefhebbers van Formule 1 hoeven vanavond komend seizoen geen abonnement meer te nemen op Ziggo Sport Totaal om de races te zien. Vanaf komend seizoen komt ook de dienst F1 TV Pro-beschikbaar in ons land. De dienst kost ongeveer 9 euro per maand of 65 euro per jaar.

F1 TV

Komend Formule 1 seizoen brengt de Formule 1 organisatie in samenwerking met Ziggo de F1 TV Pro app naar de Nederlandse markt. Met deze app kunnen onder andere de races live en on demand worden bekeken. Ook kan er met iedere coureur worden meegereden op het on board camera kanaal, is de onboard radio voor iedereen te horen en uiteraard zijn daar alle statistieken van de race te vinden. Tevens is er veel aandacht voor de rijke Formule 1 historie met veel historische races en Formule 1 gerelateerde documentaires.

Integratie

De app, die voor de Nederlandse markt tot stand is gekomen door een nauwe samenwerking tussen Formule 1 en Ziggo Sport, zorgt voor een nog completer aanbod voor de Nederlandse Formule 1 fan, aldus een woordvoerder van de Formule 1.

Video: