Finale PDC Premier League of Darts live op RTL 7

Vanavond is op RTL 7 de finale-avond te zien van de PDC Premier League of Darts. De uitzending op de mannenzender begint om 19.30 uur.

Van Rotterdam naar Londen

Nadat vorige week het spektakel van de PDC Premier of League of Darts voor de een-na-laatste ronde was neergestreken in Rotterdam wordt de finale vanavond in de Londense O2 Arena gespeeld.

Premier League

De Premier League begon op 4 februari jongstleden in Leeds en wordt vanavond met de beste vier darters na 15 speelronden afgesloten. In Londen komen vanavond Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis in actie. Gary Anderson won de Premier League in 2011 en is de huidige titelverdediger. Van Gerwen was in 2013 de winnaar door in de finale Phil Taylor te verslaan, die deze eindronde al zes keer op zijn naam wist te schrijven.

Halve finales

Vanavond worden eerste de halve finales gespeeld tussen Michael van Gerwen en Adrian Lewis. In de andere halve finale staat Phil Taylor tegenover titelverdediger Gary Anderson uit Schotland. De winnaars van deze wedstrijden spelen de finale. De winnaar gaat met meer dan 200.000 euro aan prijzengeld naar huis.

RTL 7

RTL 7 zendt alle wedstrijden live uit in een extra lange uitzending van RTL 7 Darts. De uitzending begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijden wordt verzorgd door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.