Fresia Cousiño Arias verlengt contract bij ESPN

Fresia Cousiño Arias heeft zich met een nieuw contract langer aan ESPN verbonden. Ook werd bekend dat Cousiño Arias met ingang van volgend seizoen de presentatie van ‘Goedemorgen Eredivisie’ gaat afwisselen met Milan van Dongen.

“No-brainer”

ESPN heeft mij vanaf het begin het gevoel gegeven een plan te hebben en te investeren in mijn ontwikkeling. Langer blijven was dus een no-brainer. Ook omdat we hier simpelweg het mooiste sportaanbod hebben, met het Nederlandse clubvoetbal van de mannen én vrouwen“, aldus Cousiño Arias over haar contractverlenging.

Hans Kraay Jr.

Eerder dit jaar werd al bekend dat ESPN ook langer doorgaat met Hans Kraay Jr., vaste gast in ‘Goedemorgen Eredivisie’. ESPN kan zo met het vertrouwde team verder bouwen aan het zondagochtendprogramma en de overige uitzendingen waarin Kraay Jr. en Cousiño Arias te zien zijn, aldus de sportzender in een persbericht.

“Win-win-situatie”

Rob Labree, Director Programming & Production bij ESPN, ziet een win-win-situatie: “Fresia gaat als een speer en door haar aan het studioteam van ‘Goedemorgen Eredivisie’ toe te voegen, kan zij de logische volgende stap zetten als presentator. Daarnaast krijgt Milan hierdoor de ruimte om vaker verslag te doen vanuit de stadions en regelmatig de presentatie van ‘Dit Was Het Weekend’ op zich te nemen.

Sociale media: