(C) Mediamagazine

Grand Prix Formule 1 Maleisië met Max Verstappen live op radio en tv

De verrichtingen van autocoureur Max Verstappen tijdens Formule 1 Grand Prix van Singapore zijn zondagmorgen live te volgen op televisie en radio. Naast sportzender Ziggo Sport zendt ook de Duitse commerciële zender RTL Television de race live uit. Op de radio is de race te volgen via Grand Prix Radio.

GP Maleisië

De race wordt verreden op het Sepang International Circuit in Sepang, Maleisië en werd voor het eerst georganiseerd in 1999. In verband met het tijdverschil met het Aziatische land is de race hier te volgen in de vroege uurtjes van de zondagmorgen.De Red Bull-auto van Max Verstappen kan op dit circuit goed uit de voeten en Verstappen hoopt dan ook op een plek op het podium. Verstappen vertrekt vanaf de 3e positie. Vorig jaar werd de race gewonnen door Sebastian Vettel in de Ferrari.

Ziggo Sport

De televisiezender Ziggo Sport zendt de Grand Prix van Maleisië live uit. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 8.00 uur, de race om 9.00 uur. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Olav Mol. Jack Plooij verzorgt commentaar vanuit de pitsstraat in Maleisië.

Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle digitale televisie-abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14. Liefhebbers die geen klant zijn van Ziggo kunnen de wedstrijd zien via betaalzender Ziggo Sport Totaal.

RTL Television

De Duitse commerciële televisiezender RTL Television biedt ook livebeelden van de Grand Prix van Maleisië. De zender is bij veel aanbieders te ontvangen via het digitale televisiepakket. Om 8.00 uur begint op deze televisiezender de voorbeschouwing onder de titel ‘Formel 1: Countdown’. Deze zender is bij KPN Interactieve Televisie te zien op kanaal 46, bij CaiWay op kanaal 140 en bij Delta kabel op kanaal 455. In een aantal gevallen moet er een aanvullend digitaal pakket worden afgenomen.

Radio

Het is mogelijk om het commentaar van Olav Mol bij de sportzender Ziggo Sport ook via de radio te beluisteren. Internetzender Grand Prix Radio zendt het commentaar dat Olav Mol geeft op Ziggo Sport door via haar radiozender. “Houd rekening met een vertraging van 20 seconden.”, aldus de radiozender. Grand Prix Radio is te beluisteren
via Internet.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.