Grand Prix Radio via FM en DAB+ te horen tijdens Grand Prix van België

Grand Prix Radio is dit weekeinde tijdens de Formule 1 Grand Prix van België te horen via FM en DAB+ in de omgeving van Spa-Francorchamps. Veel Nederlanders zullen dit weekeinde afreizen naar België om de verrichtingen te bekijken van Max Verstappen.

“Exclusieve recht”

Grand Prix Radio heeft opnieuw het exclusieve recht gekregen om de Grand Prix van België live en vanaf locatie via de FM uit te zenden. Onze radiozender is vanaf vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 24 uur per dag live te beluisteren op en rond circuit Spa-Francorchamps via de frequentie 92.0 FM.“, aldus de radiozender op haar website.

Service

De service biedt de tienduizenden Nederlandse bezoekers aan de race in de Belgische Ardennen de mogelijkheid om niet alleen via DAB+, de Grand Prix Radio-app of deze website live de Grand Prix te volgen, maar ook via een transistor- of autoradio.

Uitzendingen

Zowel de kwalificatie op zaterdag als de race op zondag – met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol – is live te beluisteren. Pitreporter Jack Plooij verzorgt de interviews met de coureurs tijdens en na de kwalificatie en race. Verder zenden de dj’s van Grand Prix Radio 24 uur per dag live uit met het laatste nieuws uit de paddock.

FM, DAB+ en Online

Naast de FM-frequentie is Grand Prix Radio uiteraard ook te beluisteren via de live stream op de website van de radiozender, DAB+ en de app van Grand Prix Radio. Op de stream via de app is een kleine vertraging te horen. De FM-frequentie brengt geen vertraging met zich mee.

Ziggo Sport

De Grand Prix van België is dit hele weekeinde te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport is zonder meerkosten te bekijken voor alle abonnees van digitale televisie via kanaal 14.

Canvas

Daarnaast is deze Grand Prix ook te bekijken via VRT Canvas. Deze zender is via alle aanbieders met digitale televisie te zien in het basispakket. Zo is de zender bij KPN te zien via kanaal 30.