Halve finales PDC WK Darts met Van Gerwen live op radio, tv en Internet

Vanavond worden de halve finales gespeeld van het PDC WK Darts in London. Michael van Gerwen moet het opnemen tegen Rob Cross. De wedstrijden zijn live te volgen via radio, televisie en Internet.

WK Darts

Het WK Darts van de Britse dartsbond PDC begon op 14 december in het Londense Alexandra Palace. RTL 7 zendt het hele toernooi live uit en haalt daarbij goede kijkcijfers. Zo keken er vrijdagavond tijdens de kwartfinales ongeveer 1,2 miljoen Nederlanders naar de wedstrijd tussen de Nederlanders Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. In een spannende wedstrijd wist Van Gerwen te winnen van Van Barneveld met de setstand: 5-4.

Halve finales

Vanavond staan de halve finales op het programma. Hierin komt ook de Nederlander Michael van Gerwen aan de oche. Hij speelt zijn halve finale tegen de Engelsman Rob Cross. In de andere halve finale staan Phil Taylor en Jamie Lewis tegenover elkaar. Taylor is bezig met zijn afscheidstoernee op het WK Darts terwijl Jamie Lewis als qualifier het toernooi is begonnen. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op radio, televisie en Internet.

RTL 7

Beide halve finales zijn live te zien op de mannenzender RTL 7. De uitzending begint ongeveer om 20.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijden is in handen van Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper. De wedstrijd is ook live te volgen via een (betaalde) livestream op de website van RTL 7 Darts.

RTL 7 Darts Radio

Alle wedstrijden zijn ook live te volgen via het tijdelijke radiostation RTL 7 Darts Radio. Naast een live-verslag van de wedstrijden van het PDC WK Darts zijn er ook interviews, nabeschouwingen en de favoriete muziek van bekende darters te horen. RTL 7 Darts Radio is exclusief te beluisteren via Internet.

Sociale media: