Kabelaar Ziggo kampt met regionale storingen

Kabelaar Ziggo kampt met een aantal regionale storingen. Zowel in het Zuid-Hollandse Nieuwkoop als in de Noord-Hollandse regio Driehuizen kampt de kabelaar met een storing.

Nieuwkoop

In het Zuid-Hollandse Nieuwkoop klagen klanten van Ziggo al enkele dagen dat hun Internet-verbinding hapert en de vast telefoonlijn niet goed werkt. Volgens website Nieuwkoper.nl is een kapotte glasvezelkabel de oorzaak van de storing. “Bij het groot onderhoud van aan de regionale weg N231 is er een kabel geraakt“, aldus de website. Ziggo verwacht dat de storing snel voorbij is.

Driehuizen, De Woude en Zuidschermer

Inwoners van Driehuizen, De Woude en Zuidschermer kampen al bijna een week met een storing van kabelaar Ziggo aldus regionale omroep NH op haar website. Ook hier is door graafwerkzaamheden een kabel geraakt. Ziggo heeft echter problemen met het repareren van de kapotte glasvezelkabel omdat er een silo op staat.

Er zouden nu gesprekken zijn met de aannemer Dura Vermeer om de silo te verplaatsen.”, aldus de regionale omroep op haar website. Bewoners klagen tegenover de regionale omroep over slechte communicatie van de telecomaanbieder.