Klassieker Ajax-Feyenoord live op radio en televisie

Vandaag is de klassieker in de Eredivisie tussen Ajax en Feyenoord live te volgen op radio- en televisie. Naast de klassieker tussen Ajax en Feyenoord biedt de ‘Super Zondag XL’ ook nog de derby van het Noorden tussen sc Heerenveen en FC Groningen de topper PSV-AZ.

Klassieker

De wedstrijd Ajax-Feyenoord wordt vandaag om 16.45 uur gespeeld in de Johan Cruijff Arena. De aartsrivalen staan 12 punten bij elkaar vandaan maar de 6-2 van vorig seizoen is het ultieme bewijs dat dat helemaal niets hoeft te zeggen in de Klassieker. Hans Kraay Jr. is voor de interviews in Amsterdam, Vincent Schildkamp is de commentator van dienst. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 1. De wedstrijd is op de radio te volgen via NPO Radio 1, Radio Rijnmond en NH Radio.

Derby van het Noorden

Eerder op de dag wordt de Derby van het Noorden gespeeld. In Heerenveen wordt om 12.15 uur afgetrapt voor de wedstrijd sc Heerenveen – FC Groningen. Deze wedstrijd is ook te zien op FOX Sports 1. Abonnees van Kabelnoord kunnen de wedstrijd gratis zien via kanaal 310. (FOX Sports 1).

Via FOX Sports 1 is om 14.30 uur ook nog de topper tussen PSV en AZ te zien. Hélène Hendriks verzorgt de interviews in Eindhoven en Leo Driessen is verantwoordelijk voor het commentaar.

FOX Sports 1

Voetbalzender FOX Sports 1 is bij onder andere KPN, T-Mobile, Online.nl en Canal Digitaal in het digitale basispakket te vinden. Bij KPN is de zender te zien op kanaal 14. Bij aanbieders als Ziggo, Caiway en Delta dient een aanvullend abonnement te worden afgesloten. Wel kan er een zogenaamde dagpas worden aangeschaft.

Kijkers bij aanbieder SKV uit Veendam kunnen via kanaal 999 de hele dag gratis kijken naar FOX Sports 1. De zender is bij deze aanbieder de hele maand oktober de ‘Zender van de maand’.

Samenvattingen

Samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden zijn om 19.00 uur te zien bij NOS Studio Sport op NPO 1.