Kwalificatiewedstrijden WK Voetbal 2018 live via Ziggo Sport

Sportzenders Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal zenden de komende dagen diverse kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal 2018 live uit. Donderdag staan de eerste wedstrijden op het programma.

Schakelprogramma

Vanavond is vanaf 20.15 uur het programma Ziggo Sport Studio WK 2018 Kwalificatie te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond worden gespeeld. Het gaat hierbij onder andere om Armenië-Polen, Engeland – Slovenië, Noord-Ierland – Duitsland, San Marino – Noorwegen en Schotland – Slowakije. Via de betaalzender Ziggo Sport Voetbal is de wedstrijd Schotland – Slowakije integraal en live te zien. Op kanaal Extra 1 is de wedstrijd Montenegro – Denemarken te zien.

Vrijdagavond kan er gekeken worden naar de wedstrijd Georgië – Wales (vanaf 17.50 uur) en Turkije – IJsland (vanaf 20.35 uur).

Zweden – Luxemburg

Zaterdagavond zenden Ziggo Sport en Ziggo Sport Select de wedstrijd Zweden-Luxemburg live uit. Deze wedstrijd is van belang voor het Nederlands elftal aangezien Zweden en Nederland nog strijden om plaatsing voor het wereldkampioenschap. De wedstrijden van Oranje zijn te zien via de NOS.

Later op de avond kan er nog gekeken worden naar Bulgarije – Frankrijk die ook beide spelen in de groep van Nederland.

Wedstrijden

Ook op zondag, maandag en dinsdag zijn er diverse WK-kwalificatiewedstrijden te zien bij de sportzender. Op Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Select is op deze avonden een schakelprogramma te zien. Daarnaast kan er op zondag via de betaalzender Ziggo Sport Voetbal gekeken worden naar Slovenië – Schotland en Noorwegen – Noord-Ierland, op maandagavond naar Wales – Ierland en op dinsdagavond naar Portugal – Zwitserland.

Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien via kabelaar Ziggo op kanaal 14 voor alle abonnees met digitale televisie. Betaalzender Ziggo Sport Totaal is via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders te abonneren.

Sociale media: