Nieuwe app voor XITE op Mediabox Next van Ziggo

Sinds kort heeft muziekzender XITE een vernieuwde interactieve app op de Mediabox Next van Ziggo. De vernieuwde app biedt meer opties en ook zijn er een aantal bugs opgelost.

App

De interactieve app is beschikbaar op de Mediabox Next van Ziggo. Door te schakelen naar de televisiezender XITE (kanaal 25 van het digitale standaardpakket) krijgt de gebruiker de optie om de app te starten. Binnen deze app kan interactief naar muziekclips worden gekeken.

Inloggen niet meer nodig

De grootste verandering is dat het registreren niet meer langer nodig is. “XITE maakt de app zo voor iedereen nog eenvoudiger toegankelijk”, aldus Ziggo. Via de vernieuwde app is het mogelijk om naar 100 themamuziek kanalen te kijken en te luisteren. Een overzicht van de thema’s vind je hier.

Verbeteringen

Verder zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Een nieuw design, zoeken en liken gaat gemakkelijker en de Mixer functionaliteit is verbeterd en heeft nog meer opties. Daarnaast is registratie niet langer nodig, je kunt direct de app gebruiken en tot aan 5 profielen maken. De oude accounts die in de vorige versie van de applicatie nog beschikbaar waren zijn niet meer geldig.

XL

De app is voorlopig alleen beschikbaar via de Mediabox Next. Gebruikers van de Mediabox XL kunnen nog gebruik maken van de oude app. XITE is wel bezig om de vernieuwde app ook beschikbaar te maken voor de Mediabox XL.