Nieuwe sportzender Ziggo Sport vanavond van start

Vanavond om 19.30 uur start de nieuwe sportzender Ziggo Sport. De zender is exclusief te zien bij kabelaar Ziggo op kanaal 14.

Ziggo Sport

De gratis sportzender voor Ziggo-abonnees werd eerder deze maand aangekondigd door de kabelaar. De zender zal veel live sportevenementen gaan brengen waaronder Spaans voetbal, voetbal uit de play offs voor het Europees Kampioenschap, Formule 1, golf en basketbal. Daarnaast zal de sportzender aandacht schenken aan diverse Nederlandse sportcompetities waaronder basketbal, volleybal en hockey.

Peptalk eerste programma

De zender start vanavond om 19.30 uur met het programma ‘Peptalk, de aftrap’. In dit programma wordt de zender voorgesteld aan de kijkers door Jack van Gelder en Frank Evenblij. Daarna wordt om 20.45 uur de kwalificatiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap voetbal in Frankrijk uitgezonden tussen Bosnië-Herzegovina en Ierland. Om 22.40 uur volgt een samenvatting van de wedstrijd tussen Noorwegen en Hongarije. Komend weekeinde staat ‘kanaal 14’ in het teken van de Grand Prix Formule 1 van Brazilië. Zowel de trainingen, kwalificatie als de wedstrijd zelf worden live uitgezonden door de sportzender.

Ziggo Sport op kanaal 14

De nieuwe televisiezender gaat uitzenden op kanaal 14 en zal voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie te zien zijn in HD-kwaliteit. Voor het ontvangen van de zender is geen smartcard benodigd. Met de Horizon Go app kunnen abonnees de zender ook bekijken op hun tablet, smartphone, laptop en pc. Bovendien is het met de ReplayTV-functie van Horizon mogelijk de uitzendingen tot zeven dagen terug te zien.

Sport 1 verder als Ziggo Sport Totaal

Het betaalaanbod van Sport 1 gaat verder onder de naam Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal bestaat – net als nu – uit zes kanalen, waaronder de 24/7 kanalen: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing. In feite wordt daarmee de naam Sport 1 ingewisseld voor de aanduiding Ziggo Sport. Ziggo Sport Totaal blijft ook voor andere aanbieders beschikbaar voor doorgifte.

Laat een bericht achter Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.